Gratis bezorging vanaf €35 - Voor 16:00u besteld, morgen in huis

White Willow

White Willow
15 november, 2016 Tabitha

White Willow

White Willow

The use of White Willow was originally mastered by the Native Americans, found to be using the bark as a pain relief. It is high in the active ingredient salicylic acid, a naturally recurring aspirin. It is often called “herbal aspirin”. This acid lowers the body’s levels of prostaglandins, hormonelike compunds that can cause aches, pain and inflammation.

Why Tabitha includes it

White Willow is a natural anti-inflammatory which is perfect to calm and soothe the scalp. It also has a high absorbency rate which is wonderful for excess sebum.

You can find White Willow in

 • 32.50

  4-in-1 Conditioner Golden Citrus 165ml

  Deze nieuwe wonderconditioner is ontworpen om in lagen te gebruiken, werkt als een traditionele conditioner, een voedende hoofdhuidcrème, een leave-in conditioner en een hoogwaardig stylingproduct. Met gecertificeerde organische Rozenbottelolie, Arganolie, Kokosolie en essentiële oliën van Neroli, Mandarijn, Bergamot en Mirre.
  32.50
  32.50
 • Uitverkocht
  Organic Hair Perfume Golden Citrus by Tabitha James Kraan
  Organic Hair Perfume Golden Citrus by Tabitha James Kraan
  50.00

  Hair Perfume

  Goddelijk geparfumeerde frisheid komt in overvloed met essentiële oliën van Neroli en Bergamot; maar er is ook een slimme injectie van Witte thee en Netel om de kleur en textuur te verbeteren; Lavendel om de hoofdhuid te kalmeren, en Tabitha's kenmerkende Amethist Steen vanwege de kalmerende eigenschappen. Een haarproduct dat de treurigste haar dag opvrolijkt, ontmoedigt de verleiding om te veel te wassen, hydrateert en herstelt leven en energie, en ruikt zo exquise dat het gebruik in geen geval beperkt hoeft te blijven tot de lokken.
  50.00
  50.00

Other Ingredients We Love