Gratis bezorging vanaf €35 - Voor 16:00u besteld, morgen in huis

Tabitha

Maak kennis met Tabitha James-Kraan

“I was born into an ‘Organic’ home, when organic just meant growing your own pesticide free vegetables and rearing livestock…

a big change from the 21st Century!”

Portrait van Tabitha James Kraan

Van jongs af aan wist ik wat ik wilde worden: een haarkunstenaar. Vastbesloten om de beste te zijn, heb ik me volledig ondergedompeld in alles dat hierover te vinden was en heb ik trainingen gevolgd bij de grootste talenten van die tijd, met name Vidal Sassoon, om zoveel mogelijk te leren.

In 1993 opende ik, op 23-jarige leeftijd en met een lening, mijn salon in de Cotswolds, die al snel een succes bleek. In 1999, toen ik zwanger was van mijn eerste kind, kreeg ik een ingeving. Na een gesprek met mijn verloskundige realiseerde ik me dat alles dat ik op mijn lichaam aanbracht, zoals chemische haarverf, voor 60% werd opgenomen door mijn lichaam en direct werd doorgegeven aan mijn ongeboren kind. Een shockmoment! Als ik mijn eigen lichaam en mijn baby hieraan blootstelde, dan vormde het gebruik van chemische producten ook voor mijn cliënten een gevaar. Ik besloot om het Tabitha James Kraan merk opnieuw uit te vinden en een complete metamorfose te geven, die aansloot op mijn nieuwe kijk op haarverzorging.

From then on the Tabitha James Kraan brand underwent a complete reinvention. From salon haircare, to recyclable and sustainable hardware, I remodelled my practices to reflect my new outlook.
Tabitha James Kraan High Performance Hair Organics

Ik wilde de wereld laten zien hoe eenvoudig, effectief en fijn het is om een natuurlijk en biologisch leven te leiden. Een nieuwe fase in mijn carrière brak aan toen ik mijn volledig herontdekte en baanbrekende organische salon in de Cotswolds opende; de eerste in zijn soort. Ik verdiepte me steeds meer in het gebruik van biologische producten in mijn salon en merkte dat geen enkel product volledig voldeed aan mijn eisen. En dus nam ik de grote stap … Ik besloot mijn eigen producten te ontwikkelen!

High Performance Hair Organics ontstond na drie jaar intensieve samenwerking met mijn team van experts. Het resultaat? Een serie van de puurste, schoonste biologische haarproducten, die in volledige harmonie met het haar en de hoofdhuid werken en het haar terugbrengen naar haar natuurlijke schoonheid. Mijn producten zijn, door hun zeer hoge gehalte aan biologische ingrediënten, een absolute revolutie op de haarverzorgingsmarkt. Het is mijn missie om altijd de schoonst mogelijke opties voor haarverzorging te leveren, met professionele prestaties en heerlijke geuren. Mijn biologische en natuurlijke producten zullen je haar optimaal voeden en zijn niet schadelijk voor de planeet.

Hoewel ik misschien een echte ‘hair geek’ lijk, draait mijn leven natuurlijk niet alleen maar om haar. Als vrouw, moeder van twee prachtige jongens, fervent ruiter, eigenaar van twee zeer brutale mopshondjes (Artie & Ava ), zakenvrouw en een ‘hands-on’ organische kapper, ben ik altijd bezig. Maar niets komt op de tweede plaats in mijn leven; alles wat ik doe, doe ik met 100% passie en toewijding.

Bedankt dat je me volgt op mijn reis!

Tabitha X